Винний туризм це інноваційний напрямок туристичного ринку
Завершення збору врожаю винограду – чудовий привід відправитися на пошуки кращого вина в різних виноробних регіонах країни.
Популярний у Західній Європі винний туризм починає пускати коріння й в Україні. Все більше винзаводів і приватних виноробень пропонують гостям ознайомитися з технологією, оцінити якість виробництва і продегустувати кращі зразки продукції. Для туристів це можливість доповнити подорож новими враженнями і смаками.
Декан факультету технології вина та туристичного бізнесу Ганна Саркісян провела чудовий майстер-клас «Професія сомельє» для учнів 10 класу ліцею «Приморський» у гостинній лабораторії кафедри готельно-ресторанного бізнесу.
Дякуємо директору школи №117 Наталії Стаценко за допомогу у організації заходу і вчителю біології ліцею «Приморський» Олені Русановій за небайдужість до розвитку учнів!
Чекаємо нових запрошень та гостей!