Винний туризм це інноваційний напрямок туристичного ринку

Винний туризм це інноваційний напрямок туристичного ринку

Завершення збору врожаю винограду – чудовий привід відправитися на пошуки кращого вина в різних виноробних регіонах країни.

Популярний у Західній Європі винний туризм починає пускати коріння й в Україні. Все більше винзаводів і приватних виноробень пропонують гостям ознайомитися з технологією, оцінити якість виробництва і продегустувати кращі зразки продукції. Для туристів це можливість доповнити подорож новими враженнями і смаками.

Декан факультету технології вина та туристичного бізнесу Ганна Саркісян провела чудовий майстер-клас «Професія сомельє» для учнів 10 класу ліцею «Приморський» у гостинній лабораторії кафедри готельно-ресторанного бізнесу.

Дякуємо директору школи №117 Наталії Стаценко за допомогу у організації заходу і вчителю біології ліцею «Приморський» Олені Русановій за небайдужість до розвитку учнів!

Чекаємо нових запрошень та гостей!

 

IMG_ (1) IMG_ (7) IMG_ (99) IMG_ (108) IMG_ (146) IMG_ (151) IMG_ (171) IMG_ (179) IMG_ (206) IMG_ (215) IMG_ (276) IMG_ (334)